Recycle

Igår kväll så satt jag och mamma uppe och gjorde pärlor av tidningspapper som vi rullade och gjorde detta armbandet av! Bra pyssel tycker jag och det blir fina pärlor!
 
Förövrigt så har jag haft feber och värsta förkylningen nu i nästan en vecka. Så den dåliga uppdateringen skyller vi på det! 

Kommentarer
Postat av: Linn

Vad glad jag blir av att scrolla omkring här. Fina pysseltips, fantastiska akvareller, lite mat & bak, lite foto... Ja, helt enkelt lite av allt som man vill ha :-) Jag har också lite pysselplaner med tidningspapper, dock hade jag inte tänkt på att det går att göra pärlor av det.

Det är verkligen supersnyggt!

Svar: Åh, va glad jag blir! Kul att du gillar min blogg. :) Ja, man kan göra skålar, pärlor, korgar och allt möjligt utav tidningspapper! Kanon bra och nästan gratis dessutom! (:
Sophia

2012-07-06 @ 16:17:08
URL: http://lyckoland.blogg.se
Postat av: Anonym

HUr gör man?

Svar: Man tar tidningspapper, klipper ut till långa trekanter, kanske 1 cm i botten och 15 cm långa, sen tar du limstift på ena sidan och rullar ihop den på en grill pinne. Om man vill ha dem lite tjockare så kan man ta en smal pappers remsa mellan som man också klistrar på.. sen kan man göra lite olika form o storlek!
Sophia

2012-09-10 @ 20:01:52
Postat av: Anonym

Tack för svaret! Dom var väldigt coola!

Svar: Inga problem. Håller med! :)
Sophia

2012-09-21 @ 15:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Sophia 17 år
är Kreativ
& käkar
glass.
RSS 2.0