Leaf


Hästapålle

Hej! I helgen så red jag häst hos mina kusiner för första gången på jätte många år! Det var roligt och spännande. Fick dock ont i rumpan och hur mycket myggbett som helst. 
 
Nu ska jag åka till min Eddie för vi fyller 3 år! :)
 
 

Köttkorv

 
Hallå. Detta vackra konststycke gjorde jag bland annat under veckans feriepraktik. Använde mig av tejp och stearin för att få fram effekterna i akvarellen.
Imorgon ska jag till mina kusiner ute på landet och rida häst! Har inte ridit sedan jag var liten. Ska bli spännande. Ha de gött!
 
 

Skalman

Goddagens! Stötte på den här lilla krabaten på stranden. Pytteliten och alldeles grön. Kan berätta att jag har feriepraktik nu och de kommande två veckorna. Bild är det så jag målar och gör kreativa saker hela dagarna. Helt okej att få betalt för! Fick dock veta att vissa andra län får dubbla penganra vi i Jönköping får vilket känns lite snopet.
Imorgon är det midsommar och då ska jag och Vendela åka till Liseberg. Roligt!

Räksallad

Mumsi! Denna åt jag här om dagen. Vill ha mer.

Grattis Hanna!

Idag fyller Hanna 18 år! Helt sjukt. När jag var liten så delade vi gård och bodde i samma hus och har känt varandra sen dess, och idag fyller hon 18 så nu är det minsann andra bullar! Och sen Sara (till vänster) kom in i bilder så har vår duo blivit en trio! Jag och Sara målade denna fina tavla till Hanna på oss alla i present! :)
Den här är till dig Hanna: http://www.youtube.com/watch?v=2iExbfEheXk
Grattis! :D

Lots of Cake

Varje skolavslutning sen jag var liten så har mamma bakat en jordgubbstårta. Det här är årets tårta! Tårtan i mitten heter Devil's Chocolate Cake och lever verkligen upp till namnet. Den understa är en vinbärskaka med maräng topp. Det blev många tårtor den här gången efter som min bror tog studenten!

Reindeer


TRYCK F5 FÖR ATT UPPDATERA MIN DESIGN!

Butterfly


Jordgubbar och mjölk

Gick genom stan här om dagen och kände doften av jordgubbar, kunde inte motstå att köpa ett gäng. Åt dom med mjölk och vaniljsocker, godaste gubbarna hittills i år! :)

Frukost på sängen

Frukost på sängen är inte fel en lördag morgon som denna! Dock fick jag inte den serverad av någon utan jag fick gå upp och göra den själv, men det var mysigt att äta i sängen ändå. (:

På Beställning

Hej! Vanja beställde en drömfångare av mig och hon ville ha den personlig och i vitt! Så jag tog mig en inspirations runda i hobby affären och resultatet blev detta!
Jag tycker det är roligt att någon vill bära något som jag har gjort!
Är du kanske också sugen på ett pesronligt smycke? Säg till mig så ska jag se vad jag kan pyssla fram i så fall! :) Är lite sugen på att ha som sommarprojekt att sälja lite smycken och liknande.
Ha en fin kväll. :)

Bullbak

Nybakade bullar och kall mjölk satt fint i magen! (: Ännu finare är att jag är ledig idag eftersom det är nationaldagen!
Ha en bra dag!

Stjärnor i himlen

Idag så satte jag upp stjärnor i min sänghimmel. Är jätte nöjd och tycker det blev riktigt mysigt! Innan så hade jag stjärnorna i mitt fönster. Kommer nog att sakna dom lite där, men lite förändring är aldrig fel. Sov gott!

Drömfångare

I natt satt jag uppe och pärlade en drömfångare som jag ska ha i ett halsband. Det var lite klurigt, speciellt med nätet i mitten! Men jag är nöjd med hur den blev och är sugen på att göra flera i olika färger! (:
Idag har jag gått på loppis och fyndat jeans och lite andra plagg och sedan drog jag vidare till torget där jag hittade en klänning!
Ha en fin dag (:

Gissa Fötterna

Är ganska irriterad just nu för jag vill inte ha den där dumma reklamen i mina filmer! Och jag har gått in och ändrat så den ska vara borta nu och den är borta när jag går in på videofyme, men när jag kollar här i bloggen så är den kvar... BAJS!
Nu så är reklamen borta, yay! :)
Fötterna tillhör Jesus.

Sophia 17 år
är Kreativ
& käkar
glass.
RSS 2.0